متاسفیم,چیزی در سبد وجود ندارد.
در باغبانی بدون دستگش یا قدم زدن در جنگل امکان فرو رفتن خار یا تیغ در بدن وجود دارد. روش های خانگی بسیاری وجود دارد که می توانید با استفاده از آن ها به راحتی تیغ را از پوست خود خارج کنید. از خمیر جوش شیرین گرفته تا استفاده از چسب یا سرکه. در ادامه در مورد خارج کردن تیغ بیشتر توضیح خواهیم داد. فقط به یاد داشته باشید که قبل از بروز عفونت حتما تیغ را خارج نمایید.
اگر بخشی از تیغ بیرون است این بهترین و ساده ترین روش است. حتما از یک موچین تمیز استفاده کنید. با موچین تیغ را گرفته و آن را در جهت مخالف لغزش در پوست بیرون بکشید. مطمئن شوید که خار به راحتی خارج می شود در غیر این صورت یک روش دیگر را امتحان کنید.
اگر تیغ عمیق است ممکن است به ناحیه آسیب بزنید.
مقداری جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و یک خمیر غلیظ تهیه نمایید. سپس آن را روی تیغ گذاشته، با دستمالی آن را ببندید و بگذارید یک شب بماند. در صبح محل را باز کرده و بشویید. به این صورت خار را بالا کشیده و می توانید به راحتی آن را با موچین خارج کنید.
سیب زمینی خام را روی محل فرو رفتن تیغ قرار داده و به این صورت باعث می شود تا خار از سطح پوست بالا بیاید. بهتر است یک سیب زمینی تازه و خام را باز کرده و برشی در آن بدهید. سپس آن را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید و با پارچه ای تمیز ببندید. پس از گذشت یک شب تا صبح آن را بشویید و با موچین تیغ را بیرون بکشید.
چند قطره روغن اسطوخودوس را روی محلی که تیغ فرو رفته بمالید و چند ساعت منتظر بمانید. سپس بررسی کنید که تیغ به بالای سطح پوست آمده یا خیر؟ زمانی که تیغ بالا آمد، آن را با یک موچین بیرون بکشید. می توانید این روغن را به راحتی از عطاری اینترنتی عطارین تهیه کنید.
مقداری سرکه سفید را در یک کاسه ریخته و ناحیه آسیب دیده را خیس کنید. پس از گذشت 20 دقیقه یا بیشتر، خار یا تیغ بالاتر از سطح آمده و زمانی که نوک تیغ به میزان کافی دیده شد می توانید آن را خارج کنید. این روش خوبی برای انگشتان دست یا پا است که می توانید در کاسه قرار دهید. سرکه سیب نیز می تواند مفید باشد.
مقداری عسل یا موم عسل را روی ناحیه آسیب دیده ریخته و با باند یا پارچه تمیز ببندید. پس از گذشت یک شب محل را شسته و تیغ نمایان شده را بیرون بکشید. پس از شستشو مقدار دیگری عسل روی محل مالیده تا زخم آن التیام یابد.
اگر تیغ فقط زیر لایه نازک و پوستی است این روش مناسب است. با این وجود بهتر است فرایند بیرون کشیدن خار را به درستی طی کرده تا باکتری وارد پوست نشده و محل آن عفونت نکند. مراحل زیر را به ترتیب و به درستی انجام دهید.
این روش معمولا برای پوست های ضخیم مانند پاشنه پا استفاده می شود. از این روش به هیچ عنوان در پوست های نازک استفاده نکنید زیرا خطرناک است و باعث آسیب جدی به پوست می شود. اگر می خواهید از این روش استفاده کنید، احتیاط کرده و مراحل زیر را دنبال کنید.
در صورتی که تیغ بیش از حد فرو رفته و عمیق است و به راحتی بیرون نمی آید یا در نقاط حساس بدن مانند نزدیکی چشم است، برای بیرون کشیدن آن به پزشک مراجعه کنید. پزشک با تجهیزات مناسب برای بیرون کشیدن تیغ بدون ایجاد عفونت اقدام می کند.
دیدگاهتان را بنویسید