متاسفیم,چیزی در سبد وجود ندارد.
در قسمت اول مقاله در مورد نحوه کم کردن وزن در ماه رمضان با حذف عادت های بد و همچنین تنظیم برنامه غذایی مناسب صحبت کردیم. در این مقاله قصد داریم بیشتر در مورد بایدها و نبایدهای غذا خوردن و رژیم در ماه رمضان صحبت کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.
در هنگام سحر، ممکن است احساس کنید که باید سریع غذا بخورید تا بتوانید با غذای کافی بدن خود را آماده روزه گرفتن کنید. انجام این کار منجر به پرخوری و تضعیف تلاش های شما، از نظر معنوی و سلامتی می شود. سعی کنید برای سحر زودتر از خواب بیدار شده و با آرامش بیشتری غذا بخورید. بهتر است فعالیت های زیر را در هنگام سحر انجام دهید:
پرخوری در وعده های غذایی یکی از بزرگترین مشکلات رژیم در ماه رمضان است.
اگر به کم کردن وزن در ماه رمضان فکر می کنید، باید کمتر از میزان غذایی که سوزانده می شود، غذا بخورید. با این حال، نباید کمتر از 1200 کالری در روز مصرف کنید.
برای کم کردن وزن در ماه رمضان وعده غذایی خود را فرصتی برای تأمین مجدد بدن خود بدانید نه فرصتی برای پرخوری. این ممکن است به عنوان یک تصمیم معنوی به شما کمک کند. تنها سعی کنید به اندازه کافی غذا بخورید تا گرسنگی شما برطرف شود و احساس قدرت به بدن شما بازگردد.
بیشتر بخوانید: چگونه روزه بر سرطان تاثیر می گذارد؟
برخی از خانواده ها یا جوامع مسلمان غذاهای مخصوصی دارند که سنگین بوده و کالری بالایی دارد و در هنگام افطار یا سحر ماه رمضان میل می نمایند. اگر خانواده شما انتظار دارند که شما نیز در این سنت شریک باشید، مقادیر کمتری از غذاهای پرکالری بخورید، سعی کنید با خوردن غذاهای کم کالری، رژیم در ماه رمضان را حفظ کرده و وعده غذایی خود را تقویت کنید.
نکته ای را برای خوردن غذاهای مخصوص خود در کنار خانواده یا دوستان خود بیان کنید تا بتوانید معنای آنها را با هم تقسیم کنید. اگر برای افطاری دعوت شدید، سخاوت کسی را رد نکنید، زیرا این بخش مهمی از ماه رمضان است. از آن ها تشکر کنید، سپس غذای اضافی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
برای کم کردن وزن در ماه رمضان بهتر است به جای مصرف غذاها، بیشتر دمنوش ها و گیاهان دارویی را مصرف کنید تا علاوه بر احساس سیری، بدن شما نیز به میزان کافی هیدارته شود. می توانید تخم شربتی و خاکشیر را به نسبت مساوی مخلوط کرده و پس از اضافه کردن مقداری آبلیمو و گلاب و عسل، در هنگام افطار میل نمایید.
ترکیب دانه های دیگری مانند اسپرزه، گشنیز و خار مریم نیز به صورت دمنوش برای وعده سحر مناسب است.
برای کم کردن وزن در ماه رمضان و داشتن رژیم در ماه رمضان سعی کنید استراتژی های رفع استرس و ایجاد آرامش را دنبال کنید. استرس هورمون هایی مانند کورتیزول آزاد می کند که می تواند شما را گرسنه تر کند و باعث هوس غذاهای شیرین و پرچرب شود. اهداف سریع داشتن رژیم در ماه رمضان می تواند باعث استرس شود و منجر به افزایش کورتیزول شود. راهکارهای تمدد اعصاب مانند تنفس عمیق، مراقبه، یوگا یا سرگرمی را برای کاهش استرس خود امتحان کنید. فعالیت های زیر در این زمینه می توانند به شما کمک کنند:
معجون اعصاب عطارین حاصل ترکیب عرقیات گیاهان مختلفی است که برای رفع استرس بسیار مفید هستند و با مصرف روزانه آن به آرامش مورد نیاز خود دست خواهید یافت.
اگر وقت خود را صرف غذا خوردن در ماه رمضان کنید، بقیه روز راجع به آن فکر خواهید کرد. به عنوان مثال، تماشای یک برنامه تلویزیونی درباره پخت و پز باعث اشتیاق شدید می شود. فعالیت هایی که حول غذا می چرخند را با فعالیت های دیگری که ذهن شما را به خود مشغول می کنند جایگزین کنید.
از آنجایی که ماه رمضان ماه معنوی است، برای کم کردن وزن در ماه رمضان بهتر است وقت خود را صرف فعالیت ها و کمک های خیرخواهانه کرده و به جای فکر کردن به غذا به فکر کمک به دیگران باشید. شما می توانید فعالیت های زیر را انجام دهید:
دیدگاهتان را بنویسید