متاسفیم,چیزی در سبد وجود ندارد.
فتق ممکن است در قسمت های مختلفی از بدن ایجاد شود که با درد همراه است. در طی فتق، محتوای قسمتی از بدن به داخل بافت یا عضله اطراف برگشته و این مشکل بروز می کند. درد فتق می تواند در ناحیه شکم، ناف، ناحیه کشاله ران یا در معده ایجاد شود. اگر دچار فتق معده (هیاتال) شده اید، احتمالا بیش از حد ریفلاکس اسید معده را تجربه خواهید کرد. خوشبختانه درمان فتق و کاهش درد فتق به راحتی و در خانه امکان پذیر است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم.
با استفاده از راهکارهای زیر به راحتی درد فتق را در خانه کاهش دهید:
توجه داشته باشید که این روش ها تنها به تسکین درد فتق شما کمک خواهد کرد و باز هم برای درمان بهتر است به متخصص مراجعه کنید. اگر مشکوک به فتق هستید یا احساس هرگوهه توده غیرمعمولی در شکم یا کشاله ران خود دارید، یا بیش از حد دچار سوزش معده یا دل درد می شوید، حتما به پزشک مراجعه کنید. فتق معمولا با یک معاینه ساده تشخیص داده می شود.
هرچند که می توان فتق را در خانه مدیریت و کنترل کرد، اما برای درمان احتمالا پزشک جراحی را توصیه می کند. در طی جراحی، عضله بیرون زده به محل خود برگردانده می شود.
اگر دچار سوزش معده به علت فتق هیاتال هستید، فشار کمتری به معده خود وارد کنید. برای این کار، در وعده های غذایی، کمتر بخورید. همچنین غذا را به آرامی بخورید تا معده شما راحت تر و سریع تر آن را هضم کند. این کار کمک کرده تا فشار روی معده کاهش یابد. سعی کنید از خوردن غذا 2 تا 3 ساعت قبل از خواب خودداری کنید. این کار باعث می شود غذا در هنگام خواب به ماهیچه های معده فشار وارد نکند. همچنین ممکن است بخواهید رژیم غذایی خود را تغییر داده تا اسید اضافی معده کاهش یابد. از مصرف غذاهای پرچرب، شکلات، نعناع فلفل، الکل، پیاز، گوجه فرنگی و مرکبات خودداری کنید.
لباسی بپوشید که شکم شما را منقبض نکند. از بستن لباس تنگ یا کمربند تنگ خودداری کنید. زمانی که شکم خود را منقبض کنید، ممکن است باعث ایجاد فتق شده یا درد فتق شما بدتر شود.
سعی کنید به آرامی وزن خود را کاهش دهید. برای کاهش وزن اصولی حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید. کاهش وزن سریع و غیر اصولی می تواند خطر ابتلا به فتق را افزایش دهید. همچنین می تواند باعث ایجاد اسید در معده و مری شود.
از آنجا که در صورت ابتلا به فتق، نباید وسایل سنگین را بلند کنید، تمرین هایی را انجام دهید که عضلات شما را تقویت و حمایت کند. به پشت دراز بکشید و کشش های زیر را انجام دهید:
اگر دچار رفلاکس هستید، سعی کنید سیگار را ترک کنید. سیگار کشیدن می تواند اسید معده را افزایش داده و ریفلاکس را بدتر کند. اگر قصد جراحی برای درمان فتق خود دارید، به احتمال زیاد پزشک از شما می خواهد سیگار را ترک کنید. سیگار، فشار خون را در حین جراحی افزایش داده و علاوه بر این امکان ابتلا به فتق های مکرر و عفونت ناشی از جراحی را افزایش می دهد.
اگر حالت تهوع، استفراغ و ریفلاکس ناشی از فتق دارید، چای زنجبیل بنوشید. زنجبیل ضد التهاب است و معده را آرام می کند. 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه را برش دهید. زنجبیل تازه را به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. نوشیدن چای زنجبیل حدود نیم ساعت قبل از غذا خوردن بسیار مفید است. این چای همچنین برای زنان باردار و شیرده بی خطر است.
نوشیدن چای رازیانه نیز به کاهش اسید معده کمک خواهد کرد. یک قاشق چای خوری دانه رازیانه را خرد کرده و به مدت 5 دقیقه در یک فنجان آب جوش قرار دهید و 2 تا 3 فنجان در روز بنوشید.
همچنین می توانید پودر خردل را دم کرده و یا چای بابونه بنوشید. همه این موارد ضد التهاب هستند و می توانند با کاهش اسید، معده شما را آرام کنند.
ریشه شیرین بیان نیز می تواند به درمان فتق و کاهش درد فتق کمک نماید. البته توجه داشته باشید که ریشه شیرین بیان می تواند باعث کمبود پتاسیم در بدن شما شود که منجر به آریتمی قلبی شود. اگر مقادیر زیادی شیرین بیان مصرف کردید یا بیش از دو هفته از آن استفاده کردید با پزشک خود صحبت کنید.
اگر دچار ریفلاکس هستید، سرکه سیب می تواند به شما کمک کند. 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب ارگانیک را با آب مخلوط کرده و بنوشید. اگر دوست دارید می توانید برای بهبود عطر و طعم کمی عسل نیز اضافه کنید.
آب آلوئه ورا ارگانیک (نه ژل) را انتخاب کنید و نصف فنجان از آن بنوشید. اگرچه می توانید این مقدار را در طول روز میل کنید، اما بهتر است مصرف روزانه خود را به 1 تا 2 فنجان محدود کنید. زیرا آلوئه ورا می تواند به عنوان ملین عمل کند.
مطالعات نشان داده که شربت آلوئه ورا با کاهش التهاب و خنثی سازی اسید معده می تواند علائم ریفلاکس اسید را درمان کند.
دیدگاهتان را بنویسید