متاسفیم,چیزی در سبد وجود ندارد.
پوست گوش دقیقا مانند پوست قسمت های دیگر بدن است و منافذی دارد که می توانند مسدود شوند، این منافذ مسدود شده معمولا به جوش های دردناکی تبدیل می شوند. هرچند ممکن است درمان جوش داخل گوش کمی دشوار به نظر برسد، اما راه هایی وجود دارد که می توانید برای خلاص شدن از شر این جوش ها استفاده کنید که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.
قبل از هرگونه تماس با جوش گوش بهتر است دست های خود را به خوبی با آب و صابون بشویید. دست زدن به جوش با دست آلوده می تواند باعث بدتر شدن آن ها شود، زیرا ممکن است منافذ گوش بیشتر مسدود شوند.
جوش های داخل گوش دقیقا مانند جوش های قسمت های دیگر بدن هستند. جوش های گوش معمولا در اثر خاک، شامپو و موم گوش ایجاد می شوند. نکته اصلی این است که می توانید آن را به حال خود رها کرده تا خودبه خود بهبود یابند. سعی نکنید آن ها را فشار دهید. جوش گوش نه تنها در هنگام فشار دادن دردناک هستند، بلکه اگر در قسمت گوشتی یا داخل گوش باشند، ممکن است بعد از مدتی خونریزی کرده و باعث مشکلات بیشتری شوند.
برای مطالعه بیشتر: چطور با راهکارهایی ساده، به بهبود شنوایی کمک کنیم؟
کمپرس گرم روشی برای سرعت بخشیدن به ظاهر طبیعی جوش است. ابتدا جوش را با الکل پاک کرده و یک حوله تمیز را با آب گرم خیس کرده، آب اضافی آن را بگیرید و تا کرده و روی جوش قرار دهید. بگذارید به مدت 10 الی 15 دقیقه روی گوش بماند. این کار را 3 تا 4 بار در روز انجام دهید. این کار به کاهش التهاب گوش کمک می کند.
یک کیسه چای سیاه را با آب گرم مرطوب کنید. چای سیاه را روی جوش قرار دهید و سپس با یک دستمال مرطوب پاک کنید. این کار به کاهش التهاب و درد گوش کمک می کند.
روغن درخت چای داری خواص ضدباکتریایی است. جوش ممکن است حاوی باکتری باشد که استفاده از این روغن به درمان آن کمک کرده و روند بهبودی را سرعت می بخشد. مقداری پنبه را به روغن چای آغشته و روش جوش بمالید. بهتر است روغن را رقیق کنید. برای این کار از 1 قاشق چای خوری روغن و 9 قاشق چای خوری آب استفاده کنید.
آلوئه ورا دارای خواص ضدباکتریایی است که می تواند به پاک کردن جوش ها و کاهش تورم کمک کند. می توانید از ژل طبیعی آلوئه ورا یا روغن آن که در عطاری اینترنتی عطارین موجود است، استفاده کنید. ژل را روی جوش مالیده و 20 دقیقه منتظر بمالید، سپس با آب ورم بشویید. این کار را 2 بار در روز تکرار کنید.
شیر دارای اسیدهای هیدوکسی آلفا است که به رفع منافذ پوست و از بین بردن پوست مرده کمک می کند. یک توپ پنبه را در شیر خیس کرده، سپس آن را فشار دهید. جوش را با پنبه آغشته به شیر پاک کنید. بگذارید 10 دقیقه بماند، سپس ناحیه را با آب ورم بشویید. این کار را 3 تا 4 بار در روز تکرار کنید.
سرکه سیب دارای خاصیت ضدعفونی کننده است و می تواند از عفونت و رشد باکتری ها جلوگیری کند. سرکه سیب همچنین به کوچک شدن منافذ کمک می کند. مقداری پنبه را در سرکه سیب خیسانده و آن را روی جوش داخل گوش بگذارید. حدود 1 دقیقه صبر کنید، سپس آن را با آب بشویید. این کار را 3 تا 4 بار در روز انجام دهید.
محلول نمکی به خلاص شدن از شر جوش گوش و ضدعفونی کردن آن کمک می کند. یک قاشق چای خوری نمک را با نصف لیوان آب گرم مخلوط کرده و مطمئن شوید کاملا حل شده است. هنگامی که محلول خنک شد، از یک توپ پنبه ای استفاده کرده و محلول نمکی را داخل گوش پخش کنید. بعد از خشک شدن آن را بشوید. این کار را 2 تا 3 بار در روز تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: چطور با چند تکنیک ساده گرفتگی گوش را رفع کنیم؟
یکی از شایع ترین دلایل جوش گوش عدم رعایت بهداشت است. تماس گوش با دست های شسته نشده می تواند باکتری ها را به پوست منتقل کرده و منافذ را مسدود کند و باعث ایجاد جوش داخل گوش شود. همیشه گوش خود را تمیز نگه دارید، شامپو، ژل و سایر محصولات شستشو مو می تواند داخل گوش رفته و باعث ایجاد جوش شوند. هنگام دوش گرفتن، همیشه پس از شستن موها، داخل گوش را با آب بشویید. پس از حمام نیز گوش خود را به خوبی خشک و پاک کنید. پس از حمام منافذ هنوز کمی باز هستند، با خشک کردن آن ها روغن اضافی گوش را از بین برده و به کاهش جوش سرسیاه کمک کنید.
از راه های دیگر انتقال میکروب به داخل گوش که باعث جوش می شوند، تلفن همراه است. سعی کنید همیشه تلفن خود را ضدعفونی کنید. اگر از هدفون استفاده می کنید، در صورت آلوده بودن ممکن است باعث ایجاد کثیفی و جوش داخل گوش شوند. سعی کنید بعد از هر بار استفاده از هدفون آن را با الکل پاک کرده و گوش خود را نیز با کمی الکل ضدعفونی کنید. اگر داخل گوش، جوش هست، تا زمانی که بهبود نیافته است، از هدفون استفاده نکنید.
اگر معمولا داخل گوشتان جوش می زند یا دائم مایعاتی از گوش خارج می شود، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. اگر جوش گوش دردناک است و بیش از یک هفته ادامه دارد، حتما به پزشک مراجعه کنید، پزشک ابتدا گوش را معاینه کرده و پس از تشخیص علت که ممکن است هورمونی باشد، درمان صحیح را ارائه می دهد.
برای مطالعه: چطور در خانه آب یا مایع اضافی گوش را خارج کنیم؟
دیدگاهتان را بنویسید