خواب زیاد و خطر افزایش سکته مغزی

خواب زیاد و خطر افزایش سکته مغزی

اگر شما و یا اعضای خانواده شما جز افرادی هستند که از استاندارد روزانه بیشتر می خوابند باید بدانند که خوابیدن زیاد احتمال سکته مغزی را افزایش می دهد. باید بدانید اگر شما و یا اعضای خانواده شما در طول شبانه روز بیشتر از 9 ساعت می خوابید و حتی بعد از ظهر هم تمایل به خوابیدن دارید باید نگران این موضوع باشید که احتمال بروز سکته مغزی در این طور افراد بسیار زیاد می باشد. طبق تحقیقات انجام شده، افرادی که خیلی طولانی می خوابند، ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی را تا 85 درصد افزایش دهند. چرت زدن به طور منظم 90 دقیقه ای در ظهر می تواند 25٪ خطر را افزایش دهد، در حالی که فقط 30 دقیقه چرت زدن در تایم ظهر می تواند مفید باشد.

 

خواب زیاد و خطر افزایش سکته مغزی
  • دکتر شیائومین ژانگ استاد گروه بهداشت حرفه ای و محیطی دانشگاه علم و فناوری Huazhong در ووهان چین می گوید، افراد به ویژه بزرگسالان و میانسال باید توجه بیشتری به زمان خوابیدن خود در تایم شب و مخصوص در تایم ظهر داشته باشند، زیرا خوابیدن و چرت زدن بیش از 9 ساعت در روز می تواند اختلالات زیادی برای فرد به وجود بیاورد. این محقق هشدار داده که خوابیدن و چرت زدن زیاد احتمال سکته مغزی را بسیار افزایش می دهد.
  • هنوز دقیقا مشخص نیست که چرا خوابیدن زیاد احتمال سکته مغزی را افزایش می دهد، با این حال، مطالعات نشان می دهد که خواب بیش از حد با کلسترول بالا و چاقی مرتبط است، که هر دو عامل خطری بزرگ برای بیماری های قلبی و سکته مغزی هستند. با این حال تحقیقاتی که بر روی 32000 نفر در چین با میانگین سنی 62 سال انجام شده نشان می دهد بیش از 1500 نفر دچار سکته مغزی شده اند. عواملی همچون فشار خون بالا ، دیابت و استعمال سیگار می تواند فاکتور هایی باشند برای بروز سکته مغزی در انسان.
  • با این حال باید بدانید افرادی که روزانه 7 ساعت خواب شبانه دارند به نسبت افرادی که بیش تر از 9 ساعت می خوابند خطر کمتری آنها را تهدید میکند. اینها مطالبی می باشد که محققان آن را تایید کرده اند. افرادی که خواب آشفته و نا منظم دارند در مقایسه با افرادی که کیفیت خواب آنها خوب است، به افزایش 29 درصدی خطر سکته مغزی مربوط می شود. البته محققان این نکته را یادآور شده اند که این احتمالات ممکن بیشتر در افراد مسن دیده شده تا افرادی که سن کمتری دارند.
  • متخصص اعصاب، دکتر سلمان اژر، مدیر سکته مغزی در بیمارستان Lenox Hill در شهر نیویورک، معتقد است که خواب با کیفیت بسیار برای فرد موثر و مفید تر می باشد به نسبت خواب زیاد و طولانی که کیفیت پایینی برخوردار می باشد. پس دقت داشته باشید تیم خواب شبانه خود را منظم کنید و طوری پیش بروید که بیشتر از 8 ساعت نشود اینطور سلامت بدن خود را تضمین می کنید. تا جایی که ممکن می باشد از خواب ظهر دوری کنید و با نوشیدن یک قهوه می توانید در این راستا خود را کمک کنید. اگر زیاد بخوابید، در واقع فعالیت خود را کاهش می دهید و کاهش فعالیت منجر به تعدادی موارد بد می شود که خطر چاقی، کنترل قند ضعیف و فشار خون را افزایش می دهد پس دقت داشته باشید با رعایت یک نکته ساده که شب هنگام قبل از ساعت 23 برای خواب شبانه آماده شوید و این خوا نهایتا 8 ساعت باشد تا 80 درصد سلامت فردی خود را حفظ می کنید به همین سادگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *