متاسفیم,چیزی در سبد وجود ندارد.
امام صادق علیه السلام:
داخل حمام نشو مگر در حالی که در شکمت چیزی (غذایی) که شدت حرارت معده را خاموش کند وجود داشته باشد، که برای بدن موجب تقویت است و در حالی که شکمت از غذا پر است نیز وارد حمام مشو
کافی (طاسلامیه) ج۶ص۴۹۷_ح۵
امام صادق (ع) فرمودند:
سئِلَ أَبُو عَبدِالله علیه السلام عَنِ الکُرَّاثِ، فَقَالَ: کُلهُ فَإِنَ فِیهِ أَربَعَ خِصَالٍ، یُطَیِّبُ النَّکهَهَ، وَ یَطرُدُ الرِّیَاحَ، وَ یَقمَعُ البَوَاسِیرَ، وَ هُوَ أَمَانٌ مِنَ الجُذَامِ لِمَن أَدمَنَه.
تره بخور؛ زیرا در آن چهار فایده است: دهان را خوشبو می کند، باد معده را طرد می کند و بواسیر را قطع می کند و امان از جذام است.
منبع: الکافی ، کلینی ، ج ۶ ، ص ۳۹۵ ، ح ۴
(برای درمان بواسیر سه روز پشت سر هم روزی ۲۰۰ گرم سبزی تره باید میل شود)
خوردن گردو در چه فصلی توصیه میشود؟
امام علی علیه السلام:
خوردن گردو در گرمای شدید، باعثشدت گرما در بدن میشود و زخمها و ترکهای بدن را تحریک میکند؛ولی در زمستان کلیهها را گرم و سردی را دفع میکند.
دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ص۲۸۲
امام صادق علیه السلام:
خوردن زردک ، کلیه ها را گرم میکند و باعث نعوظ میگردد.
دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ص۲۷۷
نوره (واجبی) مادّه ای است که توسّط حضرت سلیمان نبی (علیهالسّلام) ابداع شده و با ترکیب خاصّی از آهک و زَرنیخ ساخته میشود.
نیاکان ما مبتلا به سرطان خون نمیشدند چون عادت به استفاده از نوره(واجبی) داشتند و این همان داروییست که غربی ها با کمی تغییر و افزودن گوگرد و پتاسیم،بنام دارویی جدید به ما میفروشند!
عموم مردم فکر میکنند که نوره تنها در زمانهای قدیم و آن هم فقط برای دفع موهای زاید بدن کاربرد داشته است. غافل از این که در حقیقت پیشگیری کننده و درمان بسیاری از بیماریها و انواع سرطانها است.
امام صادق علیه السلام:
بکار گیری نوره در هر ۱۵ روز یک بار سنت پیامبر است، و کسی که در طی ۲۱ روز نتوانست نوره تهیه نماید بر عهده خدا پول قرض نماید و نوره تهیه نماید.
منبع: الکافی، ج۶، ص۵۰۶
امام صادق علیه السلام:
انگور عصب را محکم میکند، ناراحتی را بین میبرد ونفس را پاک میکند.
پزشکان گفته اند: انگور سه کار را با هم انجام می دهد: مسهل معده و پاک کنده خون و غذا برای بدن است و آب آن باعث تجدید قوا می شود و گردش خون را تنظیم می کند و برای گازهای معده مفید است و نیز کبد و کلیه را مداوا می کند و تب را می برد و برای سوء هاضمه و نقرس و بیماریهای قلب و صفرا و باد و بواسیر سودمند است و از پیشروی سل و سرطان جلوگیری می کند.
دانشمندان دارو شناس می گویند: انگور ترشحات معده را زیاد می کند و به طحال و ستون فقرات مفید است و در آن اندکی گاز ارسنیک وجود دارد که باعث زیبایی رنگ صورت می شود و لذا برای بیماران سفلیس و سل و سرطان فایده دارد. همچنین انگور دارای ویتامینهای ای – ب – ث می باشد.
بنابراین در سخنان امام با اینکه مختصر است، تأمل کنید و ببینید که چگونه به بیشتر این فواید و منافع اشاره فرموده است.
دیدگاهتان را بنویسید